zelfontwikkelde legeringen dijkkamp final

Zelfontwikkelde legeringen

Om te kunnen voldoen aan de vraag naar specifieke eigenschappen op het gebied van slijtvastheid, kracht en hittebestendigheid, hebben wij in eigen beheer een aantal bijzondere legeringen ontwikkeld.


DYHARD: een hooggelegeerd gietijzer dat bestand is tegen zeer hoge slijtage. Afhankelijk van de toepassing is deze gietlegering in drie varianten verkrijgbaar.


DYFAST: een nodulair gietijzer dat bestand is tegen hoge belasting en slijtage. Afhankelijk van de toepassing is deze gietlegering in vier varianten verkrijgbaar.


DYHOT: een hooggelegeerd gietijzer dat bestand is tegen hoge temperaturen. Afhankelijk van de toepassing is deze gietlegering in drie varianten verkrijgbaar.

 WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

Deze website geeft u een eerste indruk van ons familiebedrijf en onze producten.
Maar uiteraard is er nog veel meer over te vertellen. Wij helpen u graag verder!

HEEFT U VRAGEN?

Op onze website kunnen wij natuurlijk niet alle ‘geheimen van de smid’ vertellen. Voor een nadere kennismaking of specifieke informatie neem gerust contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN?

U weet precies wat u nodig heeft? Ga dan direct naar onze offertepagina en vul het complete formulier in. U ontvangt dan op korte termijn van ons een passende offerte.