istock 1242083904 2560x350

Bouwbranche

Bij de restauratie van oude gebouwen lopen bouwbedrijven regelmatig tegen de vervanging van gegoten ornamenten aan.

Deze moeten identiek zijn aan het oorspronkelijke ontwerp, maar zijn meestal niet meer in de handel verkrijgbaar. Heeft u een bestaand voorbeeld of een tekening? Dan gieten wij het graag perfect voor u na! Ook voeren wij een ruim assortiment nostalgische deurroosters ter versiering of bescherming van voordeuren. Naast toepassing in monumentale panden worden deze roosters ook steeds populairder bij moderne woningen.

Bij de restauratie van oude gebouwen lopen bouwbedrijven regelmatig tegen de vervanging van gegoten ornamenten aan. Deze moeten identiek zijn aan het oorspronkelijke ontwerp, maar zijn meestal niet meer in de handel verkrijgbaar. Heeft u een bestaand voorbeeld of een tekening? Dan gieten wij het graag perfect voor u na! Ook voeren wij een ruim assortiment nostalgische deurroosters ter versiering of bescherming van voordeuren. Naast toepassing in monumentale panden worden deze roosters ook steeds populairder bij moderne woningen. Bekijk ons brede aanbod van originele gietijzeren deurroosters en nostalgische balusters.

 WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

Deze website geeft u een eerste indruk van ons familiebedrijf en onze producten.
Maar uiteraard is er nog veel meer over te vertellen. Wij helpen u graag verder!

HEEFT U VRAGEN?

Op onze website kunnen wij natuurlijk niet alle ‘geheimen van de smid’ vertellen. Voor een nadere kennismaking of specifieke informatie neem gerust contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN?

U weet precies wat u nodig heeft? Ga dan direct naar onze offertepagina en vul het complete formulier in. U ontvangt dan op korte termijn van ons een passende offerte.