Zware industrie

Binnen de grootschalige industrie komen gegoten producten in vele vormen en materiaalsoorten voor.

Elk met een specifieke legering om te voldoen aan de zware eisen die worden gesteld. Extreme sterkte binnen de kranenbouw, extra slijtvastheid binnen de cacao-, kolen-, cement- en baggerindustrie, zeer hoge hittebestendigheid binnen de energiesector en de afval- en glasverwerkende industrie; voor iedere toepassing leveren wij industriële gietwerken op maat, zoals bijvoorbeeld DYFAST in de havenindustrie.

Slijtvastheid, kracht en hittebestendigheid zijn eigenschappen waar onze producten voor de zware industrie voornamelijk aan moeten voldoen. Ze moeten onder moeilijke omstandigheden blijven functioneren. Van abrasieve slijtage in bijvoorbeeld de cacao-, kolen-, cement- en baggerindustrie tot enorme belastingen in de kraanindustrie en hoge temperaturen in de energiesector en de afvalverwerkings- en glasindustrie. Ons gietwerk op maat vindt dagelijks een weg naar de meest uiteenlopende en complexe installaties.

 WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

Deze website geeft u een eerste indruk van ons familiebedrijf en onze producten.
Maar uiteraard is er nog veel meer over te vertellen. Wij helpen u graag verder!

HEEFT U VRAGEN?

Op onze website kunnen wij natuurlijk niet alle ‘geheimen van de smid’ vertellen. Voor een nadere kennismaking of specifieke informatie neem gerust contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN?

U weet precies wat u nodig heeft? Ga dan direct naar onze offertepagina en vul het complete formulier in. U ontvangt dan op korte termijn van ons een passende offerte.