diensten09 2560x350

Diensten

GIETEN

Zoekt u vrijheid in vormgeving en materiaalkeuze? Dan is gieten dé ideale productiemethode voor u. Onze specialisatie bestaat uit het leveren van in zand gegoten producten die aan bijzondere eigenschappen moeten voldoen. Met onze ruime ervaring op gieterijgebied én een veelzijdig programma van aanvullende diensten, begeleiden wij u graag van concept tot eindproduct.

MACHINALE BEWERKING

Als maatnauwkeurigheid een grote rol speelt bij het gietwerk, is in veel gevallen machinale nabewerking noodzakelijk. Een gietstuk uit de fabriek is namelijk nog onderhevig aan krimp. Verlangt uw product exacte maattoleranties? Dan draaien, frezen en boren wij deze geheel na volgens uw specificaties.

OPPERVLAKTE BEHANDELING

Oppervlaktebehandeling voor u op maat. Door middel van stralen kunnen wij voor u metalen onderdelen ontdoen van bijvoorbeeld zandresten, roest of oude verflagen. Indien gewenst kunnen wij na deze behandeling een verfsysteem aanbrengen, zowel in natlak als poedercoating.

CONSTRUCTIE

Het kan voorkomen dat gietwerk vanwege constructieve redenen gecombineerd dient te worden met las- en smeedwerk. Een proces dat de nodige (materiaal)kennis en ervaring verlangt, want de lasbaarheid van gietijzer verschilt per soort en samenstelling. Wilt u zeker zijn van een goede verbinding? Dan is onze constructieafdeling u graag van dienst!

ENGINEERING

Heeft u zeer specifieke productwensen die niet eerder zijn toegepast? Of dient bijvoorbeeld een bestaand gelast product te worden omgezet naar gietwerk? Vanwege onze ervaring en inlevingsvermogen worden wij geregeld gevraagd om hierin mee te denken en ideeën uit te werken met ons 3D CAD programma.

PROJECT BEGELEIDING

Zit uw product of project nog in de ontwikkelingsfase? Dan denken wij graag vanaf het begin met u mee. Wij kunnen u bijvoorbeeld van dienst zijn met een technische haalbaarheidsstudie en een voorcalculatie. Ook bieden wij ondersteuning in renovatieprojecten waarbij gietijzeren onderdelen in oude glorie hersteld dienen te worden. Met behulp van ons 3D CAD programma kunnen we zelfs van een oude foto of summiere informatie namaken wat u vraagt. Begeleiding vanaf het eerste idee tot het eindproduct, dát is waar we sterk in zijn.

 WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

Deze website geeft u een eerste indruk van ons familiebedrijf en onze producten.
Maar uiteraard is er nog veel meer over te vertellen. Wij helpen u graag verder!

HEEFT U VRAGEN?

Op onze website kunnen wij natuurlijk niet alle ‘geheimen van de smid’ vertellen. Voor een nadere kennismaking of specifieke informatie neem gerust contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN?

U weet precies wat u nodig heeft? Ga dan direct naar onze offertepagina en vul het complete formulier in. U ontvangt dan op korte termijn van ons een passende offerte.