Maakindustrie

Machineonderdelen worden van oudsher al gegoten.

Begrijpelijk, want gieten is de ideale manier om een onderdeel geheel volgens tekening of voorbeeld te fabriceren. In elke gewenste legering, afhankelijk van de benodigde eigenschappen van het onderdeel. Onze specialisaties zijn slijtvast gietwerk met een breed scala aan harde legeringen en hittebestendig gietwerk in iedere gewenste weerstand tegen (extreme) temperaturen. Omdat iedere vorm van slijtage uniek is, zijn wij u graag van dienst met onze jarenlange ervaring en knowhow.

Van uw productiemiddelen verlangt u nauwkeurigheid en kwaliteit, maar vooral een grote betrouwbaarheid. Uw machines moeten blijven functioneren, ook al worden ze soms zwaar of langdurig belast. Gegoten machineonderdelen bieden al van oudsher uitkomst. We kunnen er namelijk alles mee maken wat u wilt. In iedere gewenste legering, afhankelijk van de eigenschappen waar uw onderdelen om vragen. Wij produceren vanaf tekening, maken bestaande voorbeelden na en ontwerpen nieuwe onderdelen met 3D Autocad. Tot op de honderdste millimeter nauwkeurig en met een lange levensduur.

 WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

Deze website geeft u een eerste indruk van ons familiebedrijf en onze producten.
Maar uiteraard is er nog veel meer over te vertellen. Wij helpen u graag verder!

HEEFT U VRAGEN?

Op onze website kunnen wij natuurlijk niet alle ‘geheimen van de smid’ vertellen. Voor een nadere kennismaking of specifieke informatie neem gerust contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN?

U weet precies wat u nodig heeft? Ga dan direct naar onze offertepagina en vul het complete formulier in. U ontvangt dan op korte termijn van ons een passende offerte.