materialen dijkkamp final

Materialen

Gietijzer en gietstaal

Er bestaat een enorme verscheidenheid aan samenstellingen van gietijzer en gietstaal. Allemaal met hun eigen unieke kwaliteiten en toepassingsmogelijkheden. We kunnen ze hier niet allemaal benoemen, maar u kunt ze wél allemaal bij ons bestellen. Uit ervaring weten wij welke kwaliteiten het meest gebruikt worden en wanneer ze het beste toegepast kunnen worden. Wij adviseren u daar dan ook graag over.

De kwaliteiten kennen verschillende aanduidingen, die we in de lijsten op deze website overzichtelijk bij elkaar hebben gezet. Bent u op zoek naar een specifieke kwaliteit en vindt u deze niet op de website? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u ongetwijfeld verder helpen.

Leverbaar in gegoten producten volgens tekening en klantspecificatie. Let op: wij leveren geen continu gegoten stafmateriaal!

 WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

Deze website geeft u een eerste indruk van ons familiebedrijf en onze producten.
Maar uiteraard is er nog veel meer over te vertellen. Wij helpen u graag verder!

HEEFT U VRAGEN?

Op onze website kunnen wij natuurlijk niet alle ‘geheimen van de smid’ vertellen. Voor een nadere kennismaking of specifieke informatie neem gerust contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN?

U weet precies wat u nodig heeft? Ga dan direct naar onze offertepagina en vul het complete formulier in. U ontvangt dan op korte termijn van ons een passende offerte.