x
Wilt u meer informatie?
Of heeft u een vraag?
Neem dan contact met ons op.

Branches

Home Branches
Maakindustrie
Van uw productiemiddelen verlangt u nauwkeurigheid en kwaliteit, maar vooral een grote betrouwbaarheid. Uw machines moeten blijven functioneren, ook al worden ze soms zwaar of langdurig belast. Gegoten machineonderdelen bieden al van oudsher uitkomst. We kunnen er namelijk alles mee maken wat u wilt. In iedere gewenste legering, afhankelijk van de eigenschappen waar uw onderdelen om vragen. Wij produceren vanaf tekening, maken bestaande voorbeelden na en ontwerpen nieuwe onderdelen met 3D Autocad. Tot op de honderdste millimeter nauwkeurig en met een lange levensduur.

Klik hier

Industrie XL
Slijtvastheid, kracht en hittebestendigheid zijn eigenschappen waar onze producten voor de zware industrie voornamelijk aan moeten voldoen. Ze moeten onder moeilijke omstandigheden blijven functioneren. Van abrasieve slijtage in bijvoorbeeld de cacao-, kolen-, cement- en baggerindustrie tot enorme belastingen in de kraanindustrie en hoge temperaturen in de energiesector en de afvalverwerkings- en glasindustrie. Ons gietwerk op maat vindt dagelijks een weg naar de meest uiteenlopende en complexe installaties.

Klik hier

Overheid
Gietwerk geeft al vele honderden jaren een nostalgisch gezicht aan het Nederlandse straatbeeld. We kennen allemaal de vele gietijzeren brugleuningen in kanaalsteden als Amsterdam en Utrecht, maar door het hele land heen herbergen zowel grote steden als kleine dorpjes vele statige gegoten ornamenten.  In opdracht van gemeenten en stadsarchitecten hebben wij in ons bestaan al talloze ‘straatmeubelen’ gegoten. Van lantaarnpaal tot balusterhek. Bekijk ons uitgebreide assortiment nostalgische balusters.

Klik hier

Bouwbranche
Bij de restauratie van oude gebouwen lopen bouwbedrijven regelmatig tegen de vervanging van gegoten ornamenten aan. Deze moeten identiek zijn aan het oorspronkelijke ontwerp, maar zijn meestal niet meer in de handel verkrijgbaar. Heeft u een bestaand voorbeeld of een tekening? Dan gieten wij het graag perfect voor u na! Ook voeren wij een ruim assortiment nostalgische deurroosters ter versiering of bescherming van voordeuren. Naast toepassing in monumentale panden worden deze roosters ook steeds populairder bij moderne woningen. Bekijk ons brede aanbod van originele gietijzeren deurroosters en nostalgische balusters.

Klik hier

 NEEM CONTACT MET ONS OP

Deze website geeft u een eerste – hopelijk goede – indruk van ons familiebedrijf en
onze producten. Voor een nadere kennismaking of specifieke informatie neem gerust contact met ons op.

Naar contactpagina Vraag offerte aan