Ni-Hard 4 in de cacao-industrie

Ni-Hard 4 in de cacao-industrie

De grote cacaoverwerkers in Nederland vindt u vooral in de Zaanstreek. Deze industrie maakt volop gebruik van onze gietijzeren producten. Op deze foto ziet u platen die tegen elkaar gemonteerd worden om de verontreiniging, zoals resten van jute zakken, van de cacaobonen te verwijderen.

Omdat deze platen de hele dag heen en weer gaan en tegen zowel de cacao als de te verwijderen resten aanschuren, hebben we ze gemaakt van Ni-Hard 4. Dit materiaal is uitzonderlijk slijtbestendig, waardoor de platen een langere levensduur kennen. Als de platen uiteindelijk toch vervangen moeten worden, recyclen wij het materiaal.

Voor onze opdrachtgevers maken wij regelmatig onderdelen die niet meer geleverd worden door de oorspronkelijke fabrikant. Vaak kunnen wij dat in een betere gietkwaliteit doen, waardoor de vervangingssnelheid daalt.

Ni-Hard 4 in de cacao-industrie

 WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

Deze website geeft u een eerste – hopelijk goede – indruk van ons familiebedrijf en onze producten.
Maar uiteraard is er nog veel meer over te vertellen. Wij helpen u graag verder!

HEEFT U VRAGEN?

Op onze website kunnen wij natuurlijk niet alle ‘geheimen van de smid’ vertellen. Voor een nadere kennismaking of specifieke informatie neem gerust contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN?

U weet precies wat u nodig heeft? Ga dan direct naar onze offertepagina en vul het complete formulier in. U ontvangt dan op korte termijn van ons een passende offerte.

Menu