GG25 voor een putdeksel op maat

GG25 voor een putdeksel op maat

Voor een voormalig klooster in Dordrecht had de gemeente een putdeksel van 2,5 meter doorsnee nodig. Voor het ontwerp zijn we samen aan tafel gegaan om de eerste schetsen te maken. Hierna hebben wij een 3D tekening gemaakt voor het definitieve ontwerp. Ook hebben we een rapport opgesteld met betrekking tot de drukbelasting. Op basis van dit rapport hebben we, ter versterking, ribben toegevoegd. Het deksel is gegoten in GG25 en geplaatst in Dordrecht.

Tevens leveren wij al jaren putdeksels aan gemeente Amsterdam. Het gaat om deksels voor een oud type put die in kleine oplagen nodig zijn. Wij produceren putdeksels die elders, vanwege de kleine oplagen, niet meer gemaakt worden.

 WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

Deze website geeft u een eerste – hopelijk goede – indruk van ons familiebedrijf en onze producten.
Maar uiteraard is er nog veel meer over te vertellen. Wij helpen u graag verder!

HEEFT U VRAGEN?

Op onze website kunnen wij natuurlijk niet alle ‘geheimen van de smid’ vertellen. Voor een nadere kennismaking of specifieke informatie neem gerust contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN?

U weet precies wat u nodig heeft? Ga dan direct naar onze offertepagina en vul het complete formulier in. U ontvangt dan op korte termijn van ons een passende offerte.

Menu